Szerdán jelenti be Szala érkezését a Liverpool - sajtóhír
2017. június 20. írta: milan10kb

Szerdán jelenti be Szala érkezését a Liverpool - sajtóhír

msalah_2.jpgMár mezszámot is választott magának az egyiptomi, aki a klub legdrágább igazolása lesz.

A Liverpool ECHO értesülései szerint Mohamed Szala, az AS Roma futballistája kedd késő délután érkezett meg a szigetországba - hogy szerdán átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését a Liverpool FC-vel -, miután a két egyesület megegyezett egymással az egyiptomi vételáráról.

Az összeg 35 millió angol font, de ha Szala és a klub nagy sikereket érnek el, ez több mint 40 millió is lehet. A játékos heti 90 ezer fontot keres majd a Mersey-partján, ez pontosan a duplája a jelenlegi bérének. Új klubjával ötéves szerződést köt. Rómában a 11-es mezt viselte, a "vörösöknél" a hírek szerint a 9-esben fog játszani, amit legutóbb Christian Benteke hordott.

Szala 2014-ben már közel állt ahhoz, hogy Liverpoolba igazoljon, akkor viszont a Chelsea-t választotta. A Stamford Bridge-en viszont nem találta meg a számításait, így előbb a Fiorentinában, majd a Romában találta meg régi önmagát. A Baselt is megjárt szélső a mögöttünk hagyott idényben 19 gólt szerzett, emellett rengeteg góllal zárult támadásban is fontos szerepet vállalt.

A Liverpool eddigi legdrágább igazolása Andy Carroll volt - 35 millióval.

FRISSÍTÉS: Szerdán az ECHO már arról írt, hogy egy nappal csúszik a bejelentés, Szala ugyanis csütörtökön fogja aláírni szerződését.

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb liverpooli átigazolási hírekről, vagy csak tetszett az írás, kövesd a blogot a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr1512609639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása