Coutinho reagált a Barcelona érdeklődésére
2017. június 13. írta: milan10kb

Coutinho reagált a Barcelona érdeklődésére

pcoutinho.jpgSpanyol és brit sajtóhírek szerint a katalán sztárklub nagyon megakarja szerezni a brazil karmestert.

Philippe Coutinho az elmúlt három szezonban kiválóan futballozott a Liverpoolban, így nem is meglepő, hogy szóba hozták a világ egyik legjobb csapatának tartott Barcelonával. Nem titok, hogy a 25. születésnapját hétfőn betöltött támadó középpályás jó barátságot ápol a katalánok egyik legnagyobb ászával, a szintén brazil Neymarral, és vélhetően emiatt is került szóba klubváltása az újságírók körében.

Kedden a brazil válogatott Ausztráliával játszik felkészülési mérkőzést, a csapatkapitányi karszalagot Coutinho fogja viselni. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón az Inter korábbi játékosát megkérdezték, hogy mit gondol a barcelonai hírekről.

"Igen bonyolult erről beszélni" - fogalmazott a Liverpool alapembere. "Szerződésem van a klubommal, ráadásul hosszú távú. Szóval az én figyelmem a jelenre és a nemzeti csapatra összpontosul."

Sablonszöveg, reméljük a legjobbakat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr2012589051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása