Van Dijk és Szala is érkezik
2017. június 06. írta: milan10kb

Van Dijk és Szala is érkezik

Legalábbis így vélik a legnagyobb brit csatornák, a BBC és a Sky Sports is.

Virgil van Dijk a Southamptontól érkezhet, nem kevés pénzért, és az AS Roma futballistájáért, Mohamed Szaláért is rengeteget kell fizetnie a Liverpoolnak, ha valóban a keretében akartja tudni. A belső védő Van Dijkért a "szentek" 40-60 millió angol font körüli összeget kérnek, és annyiban lehet szerencséje Jürgen Kloppnak, hogy a holland válogatott mindenképp az ő csapatához akar igazolni - pedig a Manchester City és a Chelsea is hívja, előbbi ráadásul mesés, heti 200 ezer angol fontos fizetéssel.

Szala ára valahol 40 millió körül van, és brit orgánumok olasz forrásaikra hivatkozva biztosan állítják, hogy az egyiptomi támadó már mindenben megegyezett leendő klubjával, már csak a Liverpoolnak és a Romának kell kezet ráznia.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr9512567491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása