Klopp: Olyan csapattal állunk ki, mellyel tovább tudunk jutni
2016. február 08. írta: milan10kb

Klopp: Olyan csapattal állunk ki, mellyel tovább tudunk jutni

lfc-ojo.jpegKijelentése ellenére Jürgen Klopp menedzser valószínűleg ismét egy fiatal együttest fog pályára küldeni az FA-kupában.

Kevin Stewart, Connor Randall, Brad Smith, Pedro Chirivella és Sheyi Ojo sem játszott vasárnap este az U21-es bajnokin, melyet a Liverpool Bogdán Ádám bravúrjai ellenére hazai pályán elveszített 3-0-ra a Manchester City ellen. Ez azt jelentheti, hogy közülük akár hárman is ott lehetnek a kezdőben a West Ham United elleni kupavisszavágón.

Mellettük minden bizonnyal Steven Caulker, Joao Carlos Teixeira és Christian Benteke is a keret tagja lesz, és jó eséllyel Klopp a kezdőbe fogja őket rakni. Remek hír a szurkolók és a klub számára, hogy Philippe Coutinho és Divock Origi is teljes értékű edzést végzett az elmúlt napokban, tehát akár ők nevezhetők a keretbe. Mivel van esély arra, hogy hosszabbításra "torkollik" az összecsapás, biztos, hogy egyikük sem fog kezdeni, mert fizikailag még nincsenek a toppon.

Nagy kérdés, vajon az újabb bakit vétő Simon MIgnolet sorsa mi lesz. A belga a Sunderland elleni bajnokin ismét bizonytalan volt, így Danny Ward szerepeltetésére is van esély. Vagy esetleg Bogdánéra, aki a kapott gólokról nem tehetett vasárnap este.

Joe Allen megsérült a Sunderland ellen, ahogy Dejan Lovren is, míg Cameron Brannagan lebetegedett.

"Olyan csapattal fogunk kiállni, mellyel tovább fogunk jutni a következő körbe" - fogalmazott Klopp a hétfői sajtótájékoztatón. "Meglátjuk, kire számíthatunk majd. Sok a hiányzónk még mindig, de huszonketten edzettünk azért. A fiatalokkal összesen harmincnyolc játékosunk van. Sajnálom Cameront, aki megfázott. Ez nagy csalódás a számára, hiszen az első mérkőzésen remekül játszott. A szélső védőink ugyanazok lesznek, a középpályán egy valaki maradni fog. Megpróbáljuk a lehető legjobb megoldást kitalálni."

Várható kezdő: Mignolet - Flanagan, Caulker, Touré, Smith - Lucas, Can, Stewart - Teixeira, Benteke, Firmino.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr958370348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása