Can a szerződéséről: Miért kérdezitek ezt tőlem?
2017. december 01. írta: milan10kb

Can a szerződéséről: Miért kérdezitek ezt tőlem?

emrecan.jpgA német válogatott középpályás a futballra akar koncentrálni, menedzsere mindent intéz helyette.

Mint ismert, Emre Can szerződése jövő nyáron lejár a Liverpoollal, így a 23 éves középpályás akár már a télen köthet előszerződést egy másik klubbal. Jürgen Klopp menedzser azonban szeretné megtartani a futballistát, aki a Liverpool ECHO érdeklődésére kicsit indulatos választ adott.

"Miért kérdezitek ezt tőlem?" - fakadt ki a török származású Can. "Komolyan, én erre a szezonra koncentrálok, majd a menedzserem foglalkozik minden mással. Ez nem a pénzről szól, ennyit elárulhatok. Igen, köthetek előszerződést más klubbal, de holnap akár a Liverpoollal is hosszabbíthatok. Meglátjuk.

Szerda este Can 100. mérkőzését játszottak a "vörösök" mezében. A klubhoz 2014 nyarán csatlakozott 9.75 millió angol font ellenében a Bayer Leverkusentől.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr8413408553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása