Rekordösszegért érkezhet középpályás az Arsenalból
2017. június 13. írta: milan10kb

Rekordösszegért érkezhet középpályás az Arsenalból

aloxchamberlain.jpgEgybehangzó brit sajtóértesülések szerint a Liverpool kész kivásárolni szerződéséből Alex Oxlade-Chamberlaint.

40 millió angol fontot sem sajnálna a Liverpool az Arsenal középpályásáért, Oxlade-Chamberlainért. A még mindig csak 23 éves futballista szélsőként kezdte karrierjét, idén a londoniak háromvédős rendszerében szélső védőt játszott, de a jövőjét a pálya közepén képzeli el.

Továbbá heti 100 ezer fontos fizetésre vágyik, valamint állandó játéklehetőségre, úgy érzi, ezt az Arsenalban nem fogja biztosan megkapni, ráadásul nem középső középpályásként. Kloppnak - ugyancsak az angol lapok írják - tetszik a portsmouth-i születésű labdarúgó játékstílusa, ráadásul még mindig nagyon fiatal, ennek ellenére komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr4512589063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása