Szala ára túl magas, már vannak alternatívák is
2017. június 07. írta: milan10kb

Szala ára túl magas, már vannak alternatívák is

Mohamed Szaláért 40 millió angol fontot kér az AS Roma, ami Jürgen Kloppnak már túl sok - éppen ezért segítőivel kinéztek másokat is. Lássuk, kik is ők.

Gelson Martins

A Sporting Lisszabon 50 millió fontos kivásárlási árat szabott ki rá, de vélhetően már 30-ért is eladnák - írja a BBC. A 22 éves támadó, aki a pálya jobb szélén érzi magát igazán otthonosan, a mögöttünk hagyott idényben 6 gólt szerzett, valamint kiosztott 14 gólpasszt. A portugál válogatottban öt alkalommal játszott, a Sporting akadémiáján pallérozódott.

Gaetan Laborde

Egy francia lap szerint a Bordeaux 23 éves centere 13 bajnoki góljával és harcos játékával hívta fel magára a liverpooliak figyelmét. Az biztos, hogy ő lehet a legolcsóbb megoldás, értékét a transfermarkt.de 7 millió euróra teszi.

Douglas Costa és James Rodriguez

Előbbi a Bayern Münchent erősíti, és hajlik igen erősen a váltásra, Angliát saját maga is lehetséges opciónak tartja. James a Real Madridban csak epizódszerepeket kap, ennek ellenére gólerősen játszik, szinte biztos, hogy a nyáron távozik - lehet, hogy Liverpoolba?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr1012572111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása