Gomez után újabb fiatal jöhet a Charltontól
2018. január 24. írta: milan10kb

Gomez után újabb fiatal jöhet a Charltontól

ezri-konsa.jpgGyakorlatilag a Joe Gomez 2.0 szerződtetése a cél, de az Everton is körülötte legyeskedik.

2015 nyarán a Liverpool nem egész ötmillió euróért szerződtette Joe Gomezt a Charltontól, aki a védelem bármely pontján bevethető, kétszer játszott az angol felnőtt válogatottban, a piaci értéke pedig már 18 millió euró a transfermarkt.de oldalán.

Most gyakorlatilag egy ugyanilyen kaliberű fiatalt igazolna Jürgen Klopp, a tehetséget Ezri Konsának hívják - írja a Daily Mirror. A 20 éves belső védő a jobb oldalon és védekező középpályásként is bevethető, valamint alapembere a harmadosztályú (League One) együttesnek. U20-as világbajnoknak vallhatja magát, a korosztályos válogatottban négy mérkőzésen lépett pályára.

A Charlton ötmillió eurót kér érte - annyit, amennyit Gomezért kért -, de a lap szerint az Everton is élénken érdeklődik Konsa iránt, sőt, állítólag a kék mezesek vannak előnyösebb helyzetben. Az Everton egy évvel ezelőtt Ademola Lookman személyében már igazolt játékost a Charltontól.

Kövess minket a Facebookon is, nehogy lemaradj a legfrissebb átigazolási hírekről!

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr313599319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása