Woodburn marad; többen mentek, mehetnek
2018. január 19. írta: milan10kb

Woodburn marad; többen mentek, mehetnek

ben-woodburn.jpgBrannagan távozott, Kent visszajött, majd ismét kölcsönadták. Szétnéztünk az akadémián.

Jürgen Klopp menedzser nem adja kölcsön Ben Woodburnt, a klub egyik legnagyobb ígéretét. A 18 éves, több poszton is bevethető középpályás iránt már hetek óta élénken érdeklődik a másodosztályban (Championship) a kiesés ellen küzdő Sunderland, ahol együtt dolgozhatna a walesi válogatott korábbi szövetségi kapitányával, Chris Colemannel. A Liverpool ECHO azonban azt írja, Kloppnak esze ágában sincs elengednie őt, hiszen a Liverpool három fronton készül helytállni, ehhez pedig Woodburnre is szükség van.

Más a helyzet azonban az akadémián pallérozódók többségével. A néhány éve az egyik legnagyobb tehetségnek tartott Cameron Brannagan ugyanis váltott, három és féléves szerződést kötött a harmadosztályú (League One) Oxford Uniteddel. A 21 éves, támadó szellemű, kiváló rúgótechnikájú Brannagan 225 ezer angol font ellenében került a kiscsapathoz.

Ryan Kent a szezon első felét a német Freiburgban töltötte kölcsönben, de mindössze 241 percet töltött a pályán. Klopp vissza is hívta, és kölcsönadta a championshipes Bristol Citynek. Az előző éve a másodosztályban jól sikerült Kentnek, a Barnsleynak hasznos tagja volt, gólokkal és gólpasszokkal hívta fel magára a figyelmet. Közben gyorsan rákerestünk Sheyi Ojóra, a másik, kölcsönben lévő szélsőre: alapembere a Fulhamnek, folyamatosan játszik, négy gólja és két asszisztja van.

Kövess minket a Facebookon is, nehogy lemaradj a legfrissebb átigazolási hírekről!

Egy másik szélső, az amerikai Brooks Lennon hazájában, a Salt Lake-ben szerepelt kölcsönben, és végül ingyen oda is szerződött. Nem láttak benne többet. Matthew Virtue-Thick a Notts Countyhoz került fél évre a negyedosztályba (League Two), míg Corey Whelan szintén ebben a ligában fogja erősíteni a szezon végéig a Yeovil Townt.

A 22 éves Jordan Williams visszatért a League One-ból, ahol a Rochdale alapembere volt a védekező középpályásként és védőként is bevethető walesi. A "hogyan továbbról" egyelőre nincs hír, és ez Toni Gomesre is igaz - a 19 éves portugál utánpótlás válogatott csatár csak epizódszerepeket kapott a Forest Greenben.

Harry Wilson már 20 éves, szórja a gólokat a tartalékbajnokságban, ideje lenne megtudni, mire megy mondjuk egy Championship-csapatban. Azonban arról nincs hír, Kloppnak mik a tervei vele. Ovie Ejaria is már a húszas éveibe lépett, lassan neki is a felnőttek között kell folyamatosan pályára lépnie. Ők ketten idén januárban még távozhatnak, de csak kölcsönbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr6313587627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása