Mignolet megunhatta a rotálást
2018. január 17. írta: milan10kb

Mignolet megunhatta a rotálást

simon_mignolet.jpgSok a pletyka, de a belga kapus jövőjét illetően már más lehet a helyzet.

Átigazolási időszak. Naponta öt-hat cikket is ki lehetne tenni az oldalra, de igazából felesleges. Elég szeméttel és hülyeséggel etetik a népet, legalább a mi oldalunkat követők kapjanak olyan híreket, cikkeket, melyeknek több a valóságalapjuk, mint a fiktív részük. Ezt a jövőben is tarjuk, semmiképpen sem szeretnénk a legapróbb pletykákat megosztani.

Ilyen például Aleix Vidal esete, akiről az Estadio Deportivo azt írja, hogy a Manchester City és a Liverpool is szerződtetné. Basszus, mégis idekerült...

Nézzünk azonban egy jóval érdekesebb, sokkal hitelesebb hírt!

Simon Mignolet, a "vörösök" kapusa állítólag nem elégedett a helyzetével, és megbízható források azt rebesgetik a Twitteren, hogy akár már most télen váltana. Ennek fő oka a nyári világbajnokság, amelyen a 29 éves, 20-szoros belga válogatott mindenképpen szeretne ott lenne, ehhez azonban folyamatosan játékban kell lennie. A Bajnokok Ligája-csoportkörében Loris Karius védett, akárcsak a legutóbbi, Manchester City elleni bajnoki rangadón. A hírek szerint Mignolet iránt az olasz Napoli már be is jelentkezett, ahol jelenleg a korábbi Liverpool-hálóőr, Pepe Reina az úr a kapuban.

Érthető Mignolet helyzete, de minden bizonnyal tudta, hogy Kariusszal idén is meg kell vívnia a harcot a kezdőbe kerülésért. Éppen ezért nagyon meglepő lenne a hirtelen pálfordulása, de nem elképzelhetetlen, hogy valóban "egészségtelennek" tartja a Liverpool kapushelyzetét, ahogy azt az egyik közeli forrás mondta.

Nem mellesleg, éppen a tegnapi napon írtunk arról, hogy a Liverpoolnak kapusra van szüksége. Jobb kapusra, mint Mignolet vagy Karius.

Kövess minket a Facebookon is, nehogy lemaradj a legfrissebb átigazolási hírekről!

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr3013581739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása