Januárban dönt jövőjéről a Schalke tehetsége
2017. december 04. írta: milan10kb

Januárban dönt jövőjéről a Schalke tehetsége

leon-goretzka.jpgLeon Goretzka egy interjúba elmondta, minden lehetőséget mérlegelni fog végső döntése előtt.

A 22 éves Leon Goretzkáért fél Európa sorba áll, többek között a Barcelona, a Bayern München a Juventus és az Arsenal is vinné a nyáron, na és persze a Liverpool is ott áll érte sorban, véli a Liverpool ECHO.

Nem úgy fest, hogy hosszabbítani fog jelenlegi csapatával, a Schalkéval, így vagy télen néhány (tíz) millió euróért, vagy a nyáron fog ingyen távozni.

"Ki kell találnom, mi lehet a legjobb döntés a számomra" - mondta a hétvégén a 12-szeres német válogatott középpályás. "Millió dolog miatt kell mérlegelnem. Nagyon alapos személy vagyok, mindent többször átgondolok, szóval időre van szükségem. A végleges döntésem januárban meghozom."

Hogy ebből mi igaz, valójában döntött-e már a jövőjéről, rejtély marad. Az idei bajnokságban 11 meccsén négy gólt szerző tehetség jó pótlása lehet Emre Cannak és/vagy Philippe Coutinhónak is. Ne felejtsük el, sem a török, sem pedig a brazil maradása nem biztos, de jó hír, hogy Naby Keita személyében egy érkezője már biztosan lesz a Liverpoolnak a nyáron.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr9313428013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millerdraft 2018.01.03. 09:51:46

Minden lehetőséget mérlegel majd a Bayernbe igazol. German story 278. episode.
süti beállítások módosítása